Informatie


2

Tarieven
Ik ben een vrijgevestigde GZ-psycholoog / seksuoloog NVVS-SH. In mijn praktijk behandel ik enkel vraagstukken gerelateerd aan seksualiteit. U kunt bij mij dus niet terecht voor algemene psychologische behandeling (zoals voor depressie en angst). De behandeling van seksuele disfuncties binnen mijn praktijk valt helaas niet meer in de basisverzekering. Sommige zorgverzekeraars bieden wel nog vergoedingen vanuit aanvullende verzekeringen. Zie deze link.

Ik raad u aan dit na te vragen bij uw verzekeraar. Betaling geschiedt rechtstreeks aan mij (contact of factuur), waarbij u zelf eventueel de factuur indient bij uw verzekering. Een verwijsbrief van uw huisarts is enkel nodig indien u voor een vergoeding in aanmerking komt.
Een eerste gesprek (intake) duurt 60 minuten en kost 115 euro. Behandelcontacten duren 45 minuten en kosten 90 euro. Bij koppels heeft het echter de voorkeur ook voor behandelgesprekken 60 minuten in te plannen.

Momenteel kunt u op maandagen, woensdagen en donderdagen terecht in mijn praktijk.
Afspraak afzeggen of verzetten? Dat kan gebeuren, maar laat het mij wel minimaal 24 uur van tevoren weten, anders worden de consultkosten in rekening gebracht.

Registraties
• Registratie gezondheidszorgpsycholoog BIG: 39915266725
• Registratie Seksuoloog NVVS-SH: 20583

Privacy
Uiteraard wordt vertrouwelijk omgegaan met uw persoonsgegevens en hetgeen u in de behandeling bespreekt. Zonder uw toestemming wordt geen informatie verstrekt aan derden. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar ons privacyreglement.

Wetgeving en klachtenprocedure
Praktijk van Dillen werkt volgens de beroepscodes en richtlijnen van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP), de wet Beroepen in de Gezondheidszorg (BIG) en de Nederlandse Vereniging voor Seksuologie (NVVS).

Heeft u een klacht over de behandeling? Dan kunt u deze met mij bespreken. Indien u zich onvoldoende gehoord voelt, kunt u een klacht indienen. Zie hiervoor de folder ‘klachten’ en het klachtenformulier. Ook kunt u contact opnemen met de beroepsvereniging NVVS (www.nvvs.info).